Bærekraftig næringsliv – (hvordan) lykkes vi?

Webinar 13. desember kl 10 - 11

Nyhetsbildet preges av dystre fremtidsprognoser, og 1,5 graders ambisjonen fra Paris avtalen henger i en tynn tråd. Norges største virksomhet har kuttet oil fra navnet og blitt til Equinor. Storebrand har vært toneangivende innen bærekraft i en forsikringsbransje som er spesielt utsatt for ekstremvær og andre konsekvenser av global oppvarming.

Vi har invitert Natacha Blisson (Senior Sustainability Consultant) fra Equinor og Karin Greve-Isdahl (EVP CSR & Communications) fra Storebrand for å få et innblikk i hvordan konkret det jobbes i disse organisasjonene med den grønne omstillingen, og hvordan de ser på fremtiden for et bærekraftig næringsliv.

Lykkes vi? I så fall hvordan gjør vi det?

bærekraft.png

Nettverksleder i EGN Norge, Bjørn Christian Nørbech, leder oss gjennom webinaret. 

Bjørn Christian Nørbech brenner for det kulturelle perspektivet i kommunikasjon og ledelse, og har opparbeidet seg en solid plattform for å arbeide med nasjonalkultur, bedriftskultur og teamkulturer. Bjørn Christian er grunnlegger og daglig leder av både Kulturtolk AS og Global Forums AS. Hans hovedekspertise er innen kultur, digitalisering, innovasjon og internasjonale relasjoner.

Webinaret vil være tilgjengelig i opptak i etterkant for alle påmeldte.

Trykk her for påmelding (ekstern link til Livestorm.co)

Hosts

Bjørn Christian Nørbech
Bjørn Christian Nørbech
Nettverksleder

Speakers

Karin Greve-Isdahl
Karin Greve-Isdahl
EVP CSR & Communications i Storebrand
Natacha Blisson
Natacha Blisson
Senior Sustainability Consultant i Equinor

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer