Blir fremtidens muligheter ivaretatt på styrerommet?

Ingvild Huseby presenterer funn fra Norge og Europa
  • Hvordan står det til med innovasjon, digital verdiskapning og fokus på fremtidens muligheter i ditt styrerom?
  • Får jeg som øverste leder av virksomheten den støtten jeg behøver, og hva mangler jeg fra styret for å kunne levere ny innovasjon?

På dette frokostseminaret presenteres og diskuteres resultatet av en undersøkelse gjort av EGN og Ingvild Huseby. Undersøkelsen er gjennomført blant flere hundre toppledere. På bakgrunn av dette får vi diskutert i hvilken grad styret er en aktiv bidragsyter overfor øverste leder av virksomheten. Digitalisering og kunstig intelligens er både en forretningsmessig mulighet og en trussel. I denne sammenhengen diskuterer vi blant annet graden av støtte den øverst ansvarlig får fra sitt styre.

Klikk her for å gå til påmeldingsskjema

PwC estimerer at kunstig intelligens vil tilføre verdier på 15,7 trillioner USD i økt bnp i 2030. Jobber styrer og ledelse i tilstrekkelig grad med disse mulighetene? Hvilke forretningsmuligheter og inntekter ligger innen kunstig intelligens for egen virksomhet?

EY har identifisert at kunstig intelligens vil i stor grad endre måten vi gjør forretning på. På tross av dette har kun 35 % av styrene en fremtidsstrategi som baserer seg på bruk av kunstig intelligens.

Teknologi er en muliggjører, men det interessante er hva selskaper kan få av forretningsmessig verdi gjennom bruk av data og teknologi. Med inntoget av tingenes internett introduseres muligheter, samtidig som konkurransen fra andre bransjer øker.

Ingvild_huseby.png
Ingvild Huseby er opptatt av å skape debatt om teknologi og innovasjon for en bedre verden, og er lidenskapelig opptatt av å bygge verdier for investorer og i styrer. Huseby har jobbet 20 år som operativ leder, hun har 16 års erfaring med styreerfaring og 4 år som styreleder. Ingvild Huseby er utdannet cand. scient. i teoretisk kjernefysikk ved UiO. I tillegg har hun en mastergrad i Internasjonal Business og Strategi fra BI/Telenor Corporate University.

Agenda:
Frokost og registrering fra kl. 07.30.
Seminar: 08.00-10.00.
Mingling: 10.00-10.30.

Frokostseminaret er åpent for alle og retter seg mot selskapets toppleder.

Avmelding:
Hvis man ikke møter eller gir beskjed om avmelding senest 48 timer før seminaret belastes full pris 970 eks. MVA.

Velkommen til frokostseminar!

Hosts

Haakon Gellein
Haakon Gellein
Daglig leder

Speakers

Ingvild Huseby
Ingvild Huseby
Daglig leder, Opengarden

Påmelding

For SMS-påminnelse
Seminaret skal være betalt innen oppmøte.
Ja, jeg har lest og forstått betingelsene for påmelding
Hvis du er medlem av EGN, vennligst benytt linken under og meld deg på via medlemsuniverset:

Logg inn for å melde deg på

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer