Hvordan lykkes med robotisering? STAVANGER

Øivind Øiestad fra SpareBank 1 SR-Bank og Jon Urdal fra EGN Norge deler sine tanker og erfaringer om robotisering.

Robotisering er en sentral del av den omfattende digitaliseringen som påvirker virksomheter som ønsker å øke sin konkurransekraft og markedsposisjon.

"Har du råd til å la dine prosesser forbli uendret?"

Det kritiske spørsmålet blir om du har råd til å la dine prosesser forbli uendret, når digitaliseringen og robotiseringen så tydelig endrer kundenes forventninger og kravene til din egen verdikjede.

Les også: Økonomifunksjonens robotrevolusjon 

Jon Urdal, Managing Director i LeanOnU og forretningsutvikler i EGN, vil snakke om at de som kobler Lean-tankegang med robotisering oppnår betydelige konkurransefortrinn.

Møt også Øivind Øiestad, Konsernbanksjef Produksjon ved SpareBank 1 SR-Bank, som vil snakke om utviklingen og lanseringen av robotene deres, erfaringer og veien videre.  

Jon Urdal har 25 års erfaring som toppleder fra bl.a. Arcus, Egmont, Schibsted Norge og Peterson Packaging. Han har spesialisert seg i lederskap som kombinerer kontinuerlig forbedring og involvering med digitalisering, automatisering og forretningsutvikling.

Øivind Øiestad har 20 års ledererfaring fra IT, prosessutvikling og digitalisering fra bl.a. Sparebank 1 SR-Bank og ErgoGroup.

Les mer om våre nettverk innen digitalisering her.

Speakers

Jon Urdal
Jon Urdal
Nettverksleder og forretningsutvikler
Øivind Øiestad
Øivind Øiestad
Konsernbanksjef Produksjon, SpareBank 1 SR-Bank

Påmelding

For påminnelse SMS
Ja, jeg har lest og forstått betingelsene for påmelding

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer