Kunnskapsledelse

Hvilke verktøy og metoder kan vi bruke for å lede, stimulere og motivere kunnskapsmedarbeidere?

EGN inviterer deg og dine kolleger til å følge opp vårt seminar 15. mai om kunnskapsledelse, med et webinar 4. juni kl. 13.00-14.00. Hvilke verktøy og metoder kan vi bruke for å lede, stimulere og motivere kunnskapsmedarbeidere?

Vår erfaring er at mange setter pris på at vi følger opp våre seminarer – med et webinar. Dette er både for deg som var med på seminaret om kunnskapsledelse og til de av dere som ikke var der. Webinaret vil gå mer i dybden, ved å gi deg innblikk i et utvalg av godt dokumenterte verktøy og metoder vi vet fungerer. Webinaret vil gå mer i dybden i kunnskapsledelse, ved å gi deg innblikk i et utvalg av godt dokumenterte verktøy og metoder vi vet fungerer.

Spisskompetansen til fageksperter og kunnskapsmedarbeidere skaper verdi. Kunnskapsledelse er en profesjon som tar tid å lære. Rollen er komplisert fordi autoritet, makt og innflytelse ikke er entydig.

Våre erfarne nettverksleder, Bastian Lie-Nielsen har 23 års erfaring i ledelse av kunnskapsbedrifter og vil dele det beste fra sine erfaringer.

Webinaret er gratis og vil være tilgjengelig i opptak i etterkant for alle påmeldte, så meld deg på selv om du ikke har mulighet til å delta live. Kanskje vil du invitere dine kollegaer for å se på webinaret sammen? Husk separat påmelding. Det vil bli anledning å stille spørsmål underveis så tenk gjerne ut gode spørsmål på forhånd.

Trykk her for påmelding (ekstern link til Livestorm.co), og del gjerne linken med dine kolleger.

Speakers

Bastian Lie-Nielsen
Bastian Lie-Nielsen
Nettverksleder
Read more about Bastian Lie-Nielsen

Bastian er managing partner i kmc.no. Han er utdannet siv.øk MBA og er tverrfaglig høyskolelektor II i 12 fag. Bastian er nettverksleder i EGN Norge for 8 grupper, og opphavsmann til MeetEnergy, samt ansvarlig for Sertifisering i Kunnskapsledelse.

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer