Ledelse av kunnskapsmedarbeidere og fageksperter

Med Espen Viskjer fra Retriever

Ny teknologi, digitalisering og kunstig intelligens har skapt nye forventninger og utfordringer til dagens ledere. Vi har behov for å løse stadig mer avanserte utfordringer som krever at våre beste medarbeidere bidrar. Spisskompetansen til fageksperter og kunnskapsmedarbeidere er spesielt viktig å identifisere og utnytte i dagens næringsliv, men det snakkes veldig lite om hvordan man skal lede, stimulere og motivere kunnskapsmedarbeidere slik at vi får utnyttet kunnskapen de sitter inne med. 

Klikk her for å gå til påmeldingsskjema

Espen Viskjer, Norgessjef i analyseselskapet Retriever, vil snakke om hans erfaringer og perspektiv på ledelse i en kunnskapsbedrift hvor ny teknologi muliggjør og tvinger frem endringer. Viskjer vil fortelle om sine erfaringer rundt hvorfor fageksperter er en viktig ressurs i moderne ledelse, og hvordan endringer, selvpålagte eller påtvunget, kan benyttes positivt i ledelse av kunnskapsmedarbeidere. 

espen_viskjer2.jpg

Espen Viskjer er Norgessjef i Retriever Norge, og konsernansvarlig for analyse og innovasjon i Retriever Gruppen. Han har erfaring som leder og gründer fra flere ulike selskaper i mediebransjen. 

Agenda: 
Frokost og registrering fra kl. 07.30.
Seminar: 08.00-10.00.
Mingling: 10.00-10.30.

Ta med en gjest:
Som medlem av EGN kan du ta med deg én gjest kostnadsfritt. Din gjest må melde seg på ved påmeldingsskjemaet nederst på siden.

Gjest av medlem og ikke-medlemmer registrerer seg her.
Vi inviterer "ikke-EGN-medlemmer" til seminaret. Vi forbeholder oss retten til å prioritere EGN-medlemmer og relevante målgrupper om pågangen skulle bli stor.

Avmeldinger senere enn 48 timer før seminaret vil belastes full pris. Seminaret er gratis for EGN-medlemmer, og deres gjester. Ved uteblivelse av kansellering er vi nødt til å belaste alle påmeldte deltakere full pris 895 kr eks. MVA hvis man ikke møter eller gir beskjed 48 timer før seminaret.

Velkommen til frokostseminar!

Hosts

Haakon Gellein
Haakon Gellein
Daglig leder

Speakers

Espen Viskjer
Espen Viskjer
Country Manager, Retriever Norge AS

Påmelding

Statusmelding

Arrangementet er dessverre fullt og påmeldingen er stengt. Venteliste: info@egn.no

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer