Ledelse i teknologiens tidsalder

Hvorfor millennials ikke er svaret på digitaliseringsutfordringen

Det skrives, snakkes og synses mye om ledelse i den digitale tidsalder. I tillegg er vi omgitt av norske og unorske buzz-words som kunstig intelligens, maskinlæring, deep learning, roboter, digitalisering, emerging technologies, HiPPOs og millennials. Hva handler egentlig disse nye begrepene og teknologiene om? Og hva er det som gjør at det stilles andre krav til lederskap framover enn tidligere?

I dette frokostseminaret tilbyr først en gjennomgang av det nye teknologilandskapet, helt fritt for buzz-words og konsulentsjargong. Deretter deler vi perspektiver på ledelse fra et litt annerledes perspektiv, ispedd en god porsjon humor. Målsetningen med seminaret er å gi deg noen nye tanker og refleksjoner rundt hva som må til for å lykkes med lederskap framover.

Kaffe og frokost serveres fra 07.30

Elin Hauge er en inspirerende og engasjert foredragsholder og strateg innenfor kunstig intelligens og nye teknologier. Hun har nærmere 20 års erfaring fra næringslivet, hvorav nesten ti år i forsikringsbransjen, og resten fordelt på ulike rådgiverroller. Hun er kjent for sin evne til å kommunisere komplekse problemstillinger med enkelt språk, for å utfordre etablerte sannheter, og sist, men ikke minst, sin sterke energi og tilstedeværelse på scenen."

Betalingsparkering i garasje under Forskningsparken.
Eventuelt er det mulig å ta t-bane til Blindern eller Forskningsparken t-bane stasjon.
https://www.forskningsparken.no/om-oss/Veibeskrivelse/

Speakers

Elin Hauge
Elin Hauge
AI strateg

Påmelding

For påminnelse SMS
Ja, jeg har lest og forstått betingelsene for påmelding

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer