Møteledelse - "MeetEnergy"

Hvordan få mer energi ut av møtene - enn på vei inn?

"MeetEnergy" er et enkelt og motiverende rammeverk som gjør deg til en emosjonelt smartere og mer effektiv møteleder. Lær deg konseptet på frokostmøte 6 februar 2019 kl. 8 - 10

Sitter du for mye i møter? Bruker du for mye tid og penger på dem? Vet du hva du får ut av møtene dine? Til tross for at det florerer med diverse kurs i møteledelse, opplever mange at vi fortsatt kaster bort mye tid i møter. På dette frokostseminaret ser vi på både rasjonelle og emosjonelle effektivitetsprinsipper i møteledelse. Du vil lære enkle grep og teknikker, og få muligheten til å trene litt på hvordan du selv kan bli bedre. Møtene dine vil gi mer energi, du vil spare tid, bli mer produktiv og få mer respekt av møtedeltagerne. 

Bastian Lie-Nielsen leder flere nettverksgrupper i EGN.  Han har lang operativ ledererfaring og har som Managing partner vært ansvarlig for nærmere 100 endringsprosjekter i offentlig og privat sektor - også internasjonalt  i USA, Frankrike, Nederland, UK, Sverige, Finland. Hans spesialitet er måling og utvikling av kunnskapsbedrifter. Han har skrevet 3 fagbøker om tema, hvorav en av dem er oversatt til engelsk. Bastian er utdannet Siviløkonom MBA og kommunikolog. Han har vært høyskolelektor II ved Handelshøyskolen BI siden 1990 - med flerfaglig kompetanse i 12 fag.

Avmeldinger senere enn 48 timer før seminaret vil belastes full pris. Seminaret er gratis for EGN-medlemmer, men på grunn av stor pågang er vi nødt til å belaste alle påmeldte deltakere full pris hvis man ikke møter opp eller gir beskjed innen 48 timer før seminaret.

Frokost serveres fra kl. 7.30

Sted: Toppsenteret, 5 etg. Forskningsparken

Påmeldingsskjema kommer snarlig.

Speakers

Bastian Lie-Nielsen
Bastian Lie-Nielsen
Nettverksleder

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer