Møteledelse - "MeetEnergy"

Hvordan få mer energi ut av møtene - enn på vei inn?

"MeetEnergy" er et enkelt og motiverende rammeverk som gjør deg til en emosjonelt smartere og mer effektiv møteleder. Lær deg konseptet på frokostmøte 6 februar 2019 kl. 8 - 10

Klikk her for å gå til påmeldingsskjema

Sitter du for mye i møter? Bruker du for mye tid og penger på dem? Vet du hva du får ut av møtene dine? Til tross for at det florerer med diverse kurs i møteledelse, opplever mange at vi fortsatt kaster bort mye tid i møter. På dette frokostseminaret ser vi på både rasjonelle og emosjonelle effektivitetsprinsipper i møteledelse. Du vil lære enkle grep og teknikker, og få muligheten til å trene litt på hvordan du selv kan bli bedre. Møtene dine vil gi mer energi, du vil spare tid, bli mer produktiv og få mer respekt av møtedeltagerne. 

MeetEnergyBastian.jpg
 

Bastian Lie-Nielsen leder flere nettverksgrupper i EGN.  Han har lang operativ ledererfaring og har som Managing partner vært ansvarlig for nærmere 100 endringsprosjekter i offentlig og privat sektor - også internasjonalt  i USA, Frankrike, Nederland, UK, Sverige, Finland. Hans spesialitet er måling og utvikling av kunnskapsbedrifter. Han har skrevet 3 fagbøker om tema, hvorav en av dem er oversatt til engelsk. Bastian er utdannet Siviløkonom MBA og kommunikolog. Han har vært høyskolelektor II ved Handelshøyskolen BI siden 1990 - med flerfaglig kompetanse i 12 fag.

I tillfelle av stor pågang prioriteres EGN-medlemmer, og vi forbeholder oss retten å prioritere etter målgruppe.

Avmeldinger senere enn 48 timer før seminaret vil belastes full pris. Seminaret er gratis for EGN-medlemmer, og deres gjester. Ved uteblivelse av kansellering er vi nødt til å belaste alle påmeldte deltakere full pris 695 kr eks. MVA hvis man ikke møter eller gir beskjed 48 timer før seminaret.

Frokost og registrering fra kl. 7.30.

Sted: Toppsenteret, 5 etg. Forskningsparken.

Speakers

Bastian Lie-Nielsen
Bastian Lie-Nielsen
Nettverksleder

Påmelding

For SMS-påminnelse
Navn og firma
Ja, jeg har lest og forstått betingelsene for påmelding

Hvis du er medlem i EGN, vennligst benytt linken under og meld deg på via medlemsuniverset:

Logg inn for å melde deg på

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer