"Skandinavisk ledelse" og medarbeiderskap

Med Runar Heggen

Tema for seminaret et Skandinavisk ledelse og medarbeiderskap 

Hvordan kan ledere utvikle et forpliktende samspill mellom ledere og medarbeidere. Medarbeiderskap handler om å lære medarbeiderne å ta ansvar sammen med lederen, både for resultater som skal skapes, for arbeidsmiljøet og for arbeidsplassen som helhet.

Gjennom mange eksempler fra skandinavisk arbeidsliv vil du få mer innsikt i hvordan godt lederskap og godt medarbeiderskap henger sammen.

Medarbeiderskap er videreføringen av det som har vært omtalt som Den Skandinaviske Ledelsesmodellen, som er preget av gjennsidig tillit, ansvarlighet og liten maktdistanse. Denne ledelsesmodellen er en viktig årsak til at Norden er blitt verdens mest velfungerende samfunn, med et næringsliv som er konkurransedyktig på verdensmarkedet, til tross for at vi er lønnsledende. Det er også grunnen til at vi har en meget effektiv offentlig sektor. I Norden antar vi at folk flest er til å stole på, og vi føler en forpliktelse til å vise oss tilliten verdig. Sammen med arbeidsglede og engasjement, og et forpliktende samspill mellom leder og medarbeidere er dette suksessoppskriften for en god og effektiv arbeidsplass.

Dette er medarbeiderskap.

 

Seminaret henvender seg til toppledere, HR-spesialister og alle som ønsker å utvikle seg selv, medarbeiderne og samspillet i organisasjonen. 

 

Runar.jpg

 

Runar Heggen har 25 års toppledererfaring og har bygget opp selskapene Podium AS, HR huset og Smart Karriere As. Han har også sittet i konsernledelsen i Jobzone og har erfaring fra styrearbeid. Idag er han daglig leder i Teamwork AS.

Runar er medforfatter av boken «Medarbeiderskap – Hva som får folk til å ta ansvar og vise initiativ» sammen med Johan Velten og professor Stefan Tengblad. I 2017 ga Runar ut boken «Hode i klemme» som er skrevet sammen med Jon Rønningen. I 2019 ga han ut boken «Kunsten å være ekte – gleden av å være en sensitiv gutt»

Agenda:
Frokost og registrering fra kl. 07.30.
Seminar: 08.00-10.00.
Mingling: 10.00-10.30

Avmelding:
Hvis man ikke møter eller gir beskjed om avmelding senest 48 timer før seminaret belastes full pris 990 Nok eks. MVA.

Velkommen til frokostseminar!

Hosts

Haakon Gellein
Haakon Gellein
Daglig leder

Påmelding

For SMS-påminnelse
Navn og firma
Ja, jeg har lest og forstått betingelsene for påmelding

Hvis du er medlem av EGN, vennligst benytt linken under og meld deg på via medlemsuniverset:

Logg inn for å melde deg på

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer