Vi gjør hverandre bedre

Mange ledere og spesialister opplever at de føler seg alene når de skal ta viktige beslutninger eller gjøre strategiske endringer. I denne konteksten kan det å ha et nettverk av likemenn og -kvinner være svært nyttig.

Bli en del av vårt profesjonelle nettverk og få tilgang til et fortrolig forum hvor deltakere hjelper hverandre med å møte utfordringer, løse problemer og identifisere muligheter.

EGN Norge har over 60 ulike nettverksgrupper fordelt på mer enn 20 ulike fagområder.

Med støtte fra et faglig nettverk får du muligheten til å utveksle erfaringer på et høyt nivå, samt å styrke og utvikle dine egne ferdigheter innen fag og ledelse.

  1. Personlig tilpasning: Våre nettverksgrupper er nøye skreddersydd våre deltakeres profiler. Dette sikrer både relevante innspill fra profesjonelle på samme nivå, mens det samtidig sørger for at konkurrenter ikke er i samme nettverksgruppe.
  2. Et fortrolig forum: Din personlige EGN-gruppe representerer et fortrolig forum hvor alle idéer og utfordringer kan diskuteres med andre på ditt eget nivå. For å sikre fortrolighet, er ingen konkurrenter eller vesentlige kunder tillatt i samme gruppe.
  3. Faglig tilrettelegging: Alle våre nettverksgrupper fasiliteres av en profesjonell og erfaren nettverksleder. Vedkommende sikrer effektiv utveksling av erfaring og beste praksis både i og mellom samlingene, og legger til rette for din faglige og ledelsesmessige utvikling.
  4. Et globalt samfunn: Som deltaker i EGN får du direkte tilgang til toppledere, bedriftsledere og spesialister over store deler av verden via vårt online deltakerunivers. Her kan du stille spørsmål, delta i debatter og bygge relasjoner med mer enn 14.000 deltakere i 15 land.

10 gode grunner til å bli medlem

EGN er et faglig nettverk av likemenn og –kvinner som gir en unik mulighet til å gå i dybden med utvikling av lederskapsferdigheter, å styrke den profesjonelle verktøykassen og få ny innsikt til fordel for deg og din virksomhet.

Som medlem i EGN får du tilgang til:

Et globalt nettverk av ledere og spesialister

Et globalt nettverk av ledere og spesialister

Vi tilbyr et internasjonalt og profesjonelt nettverk, hvor alle deler en felles ambisjon om å gjøre hverandre bedre - hver dag.

Skreddersydde nettverksgrupper

Skreddersydde nettverksgrupper

Nettverksgruppen er satt sammen av våre erfarne rådgivere, slik at den passer ditt ledernivå og din faglige disiplin.

Medlemsuniverset

Medlemsuniverset

Vårt medlemsunivers består av 14.000 ledere og spesialister og inneholder en global forespørselsfunksjon, direkte-meldinger i vår medlemsapplikasjon, virtuelle EGN-grupper, tilgang til over 200 e-bøker m.m.

 

Medlemmer kan laste ned appen her

Ekspertledet møtekonsept

Ekspertledet møtekonsept

Alle våre nettverksgrupper er tilrettelagt av våre erfarne nettverksledere. 

Coaching

Coaching

Foruten løpende coaching fra nettverket, tilbyr vi én-til-én coaching av toppledere i noen av våre nettverk.

*Tilbys ikke i alle markeder

Between jobs

Between jobs

Er du ferdig i en rolle – og på vei mot nye utfordringer? Medlemmer som vi ønsker å beholde i våre nettverk, kan få mulighet til å fortsette i nettverket i en overgangsperiode. Du beholder ditt nettverk, holder deg oppdatert og din nye arbeidsgiver, får glede av ditt kompetansenettverk. 

Voks med nettverket

Voks med nettverket

Etterhvert som du utvikler deg faglig endres dine behov. Som medlem i EGN kan du når som helst gå over til en annen nettverksgruppe som bedre stemmer overens med din karriere og dine behov.  

Eksklusive arrangementer

Eksklusive arrangementer

Seminarer med aktuelle tema avholdes jevnlig med formål om økt engasjement, inspirasjon og utvikling på tvers av nettverksgruppene.   

EGN Innsikt

EGN Innsikt

Som medlem i EGN får du tilgang til vårt Innsikt-univers, som inkluderer læringsverktøy, artikler, blogger, beste praksis og mye mer. 

Fordeler for din virksomhet

Fordeler for din virksomhet

EGN fungerer som et nettverk for hele virksomheten og er med på å heve ferdighetene til nøkkelansatte, gir innsikt i de seneste markedstrendene og tips til verktøy, samt tilgang til en fortrolig gruppe rådgivere og 14.000 ledere og spesialister globalt.

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer