Historien om Executives' Global Network (EGN)

Executives' Global Network (EGN) feirer 30 år med relasjonsbygging og deling av beste praksis mellom bedriftsledere og spesialister, Våre medlemmer opplever verdien av sterke relasjoner i praksis, og her får du et tilbakeblikk på reisen for det danske selskapet som nå er globalt:

Executives Global Network (EGN) ble startet i 1992 i Svendborg, Danmark, av Jeanette og Jørgen Galsgaard. Som fersk finansdirektør følte Jørgen Galsgaard seg alene og savnet likesinnede han kunne spørre om råd. Dette ga ham ideen om å tarte en nettverksgruppe for finans- og regnskapsførere.

I 1996 ble første gruppe for IT-ledere etablert, og de neste årene vokste det faglige utvalget i EGN med ledere og spesialister innen logistikk, innkjøp, salg & markedsføring i tillegg til generell ledelse. 

EGN_25_blue.jpg

I 2004 ble Jens Erik Karlskov Jensen partner, medeier og styreleder. 

I 2008 ble den første nettverksgruppen lansert i Sverige – og det var starten på det globale nettverket. Senere samme år startet EGN opp i Norge og Singapore. I årene som fulgte startet EGN selskaper i en rekke europeiske land, samt i Asia

Helt fra starten i 1992 har målet vært å hjelpe ledere og selskaper til å vokse -  ved å gi en delt, men likevel fortrolig plattform der forretningsforbindelser kan dele erfaringer.

I 2014 trakk Jørgen Galsgaard og Jens Erik Karlskov Jensen seg fra den daglige ledelsen, men begge har fortsatt en aktiv rolle i styret, der Jens Erik Karlskov Jensen fremdeles er styreleder.

EGN Norge ble startet i 2011 av gründer Haakon Gellein, som siden den tid har utviklet selskapet til å bli Norges eneste profesjonelle nettverk i sitt slag. I mai 2022 overtok Ine Thereze Gransæter som CEO for EGN Norge.

EGN Norge har vært Gasellebedrift fire ganger. Senest i 2017.

I 2018 og 2019 var selskapet igjennom store endringer og man investerte også globalt for å kunne løfte selskapet til nye nivåer.

EGN Globalt og EGN Norge ble i likhet med så mange andre nedstengt på grunn av koronakrisen i mars 2020. Det ble raskt etablert digitale og hybride møter som erstatning for fysiske samlinger. Alle nettverksledere og ansatte i EGN har vært igjennom omfattende opplæring i digital fasilitering. Selskapet har investert i digitalisering, utvikling av den digitale medlemsplattformen Members Universe. Fra og med 2022 holdes det igjen fysiske samlinger, men med mulighet for digital deltakelse for alle medlemmer i EGN.

Executives' Global Network har i dag over 14.000 medlemmer i 15 land, og er i sterkt vekst.

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer