3. juli 2020

God sommer fra EGN Norge

God sommer fra EGN Norge

Nyt sommeren - vi gleder oss til å se deg igjen i august!

Stor takk til nye og gamle medlemmer i EGNs kunnskapsnettverk!

 

Våren 2020 har vært turbulent, krevende, digital, innovativ og verd å nevne -  gitt oss mange nye muligheter. Det har vært en tid hvor det å komme sammen har blitt enda viktigere - og det har vi gjort. 

Uklare rammebetingelser skaper behov for å møte andre for å dele kunnskap. For våre deltagere har det hatt stor verdi å kunne møtes digitalt og mer hyppig. Flere av våre grupper ønsker seg flere digitale møter til høsten. Vi lytter alltid på våre EGN medlemmer og vil imøtekomme deres ønsker om å møtes både fysisk og digitalt. Koronasituasjonen har fremkalt en digital disrupsjon også i EGN Norge. Dette vil komme våre kunder tilgode og styrke vår forretningsmodell og vårt totale medlemstilbud. 

Det blir nå en enda større glede å kunne gjennomføre våre fysiske møter igjen. For å skape gode relasjoner og bygge tillit trenger vi å se hverandre, møtes, fange opp menneskelige signaler vi ikke oppfatter digitalt.

Vi har invitert deg til vårt nye event - "Åpent hus"  med start 27 august – frokost, faglig påfyll og uformell mingling. Meld deg på - Første mann til mølla!

Høstens planer inkluderer enda en nyhet fra EGN. Vi tilbyr nå digitale events for alle våre medlemmer og gjester, fra hele verden, med etterfølgende diskusjon i små grupper. Vi har i løpet av våren, testet og gjennomført tre slike events, med høyaktuelle temaer.  Responsen har vært så god, at vi vil tilby flere globale events utover høsten.   

EGN er tett på toppledere og spesialister og kjenner til enhver tid næringslivet på pulsen og vet hvilke temaer vi skal sette på dagsorden. Med så mange kunnskapsrike ledere og samarbeidspartnere er det en sann glede å tilby kunnskapsdeling i våre nettverksgrupper og på alle våre events. Sammen gjør vi hverandre bedre og bidrar til verdiskapning i norsk næringsliv.

Takk igjen for at du er med i EGN Norge - Vi ønsker alle en god sommer og gleder oss til å treffes igjen etter ferien!  

 

For EGN Norges ledergruppe:

Haakon Gellein, CEO, Administrerende direktør

Kari Skjæggestad, HMA, Leder for Medlemservice

Stina Gellein, COO, Viseadministrerende direktør

Haakon Gellein
Haakon Gellein
Nettverksleder
+47 982 57 030

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer