20. mai 2022

Møt Executives’ Global Network Norges nye daglige leder

Møt Executives’ Global Network Norges nye daglige leder

Ine Thereze Gransæter er ny CEO for EGN Norge. – Delingskultur er viktigere enn noensinne, og i EGN setter vi det i system, sier Gransæter.

Gransæter har hatt flere ledende stillinger og styreverv, samt startet flere nettverk for å løfte kvinner i ledelse - før hun tiltrådte i EGN Norge 1. mai i år. Hun har blant annet bred erfaring innen forretnings- og eiendomsutvikling, techindustrien og transformering av mediebransjen, hvor hun har ledet flere digitaliseringsprosesser for de største nordiske mediehusene Aller, Egmont, Schibsted, samt TV 2.

- Jeg er stolt av å få jobbe med en merkevare som handler om mennesker, utvikling og innovasjon. Delingskulturen i EGN gjør at alle medlemmer både får og gir raust av sin unike kunnskap, sier Gransæter.

AVGJØRENDE FOR SUKSESS
Vi skal gjøre en forskjell for alle som er medlemmer i Executives’ Global Network (EGN) Norge. Ditt nettverk kan være avgjørende for din suksess, og skal berike livet ditt, både jobblivet og privatlivet, sier Ine Thereze Gransæter.

EGN Norge har 50 faglige nettverksgrupper – og nå skal vi vokse for å tilpasse oss nye kompetansebehov i norsk næringsliv og offentlig sektor. Som medlem i EGN Norge får du invitasjon til fem nettverkssamlinger i året, månedlige webinarer med høyprofilerte innledere og tilgang til EGNs digitale Members Universe med 14 000 aktive medlemmer fra Norge og 14 andre land.

I tillegg tilbyr EGN sertifisering for både mellomledere og toppledere gjennom Harvard Business Publishing.

EGN Group ble etablert i Danmark i 1992 og er i dag globalt.

RELASJONER OG KUNNSKAP
- Gransæter er en nettverker - og hun har erfaring med å bygge verdiskapende profesjonelle nettverk fra tidligere. Dertil har hun en meget relevant og bred ledererfaring fra blant annet start-ups, tech og professional services, sier Jonatan Persson, CEO for EGN Group AS, som EGN Norge er en del av.

- Persson legger til: - EGN handler om å bygge relasjoner og dele kunnskap, så medlemmene og virksomhetene de leder eller jobber for blir dyktigere i alt de gjør. Overordnet sett tror vi på at det også vil gagne samfunnet vi alle lever i.

- Jeg mener Gransæter har de rette menneskelige og profesjonelle evner og erfaringer for å lede EGN Norges fortsatte positive utvikling for medlemmene, medarbeiderne og eierne - og gleder meg til samarbeidet, sier Jonatan Persson, CEO, EGN Group AS.

LØFTER HVERANDRE FREM
- Man er aldri best alene, og spesielt ikke nå hvor de globale endringene er ekstreme og fremtvinger endring og kontinuerlig behov for ny innsikt. Kompetanse er tross alt ferskvare. Executives’ Global Network gir tilgang til et medlemsunivers hvor ledere på alle nivåer og spesialister kan spille hverandre ikke bare bedre – men over i en helt ny toppliga – i fortrolige forum skreddersydd den enkeltes faglige behov, sier Ine Thereze Gransæter.

- Vi jobber med nettverksbygging og relasjonsbygging. Det betyr at nettopp ulikheter kan gi gjensidig påfyll og nye perspektiver og ny innsikt i egen bransje og fagfelt som vi er nødt til å mestre i en verden hvor kontinuerlig omstilling er den nye normalen.

Man må aldri slutte å være nysgjerrig og man er aldri best alene. Det bør være en drivkraft for evig utvikling for enhver leder, fortsetter Gransæter.

Som daglig leder av EGN Norge er Gransæter spesielt opptatt av kunnskapsdeling satt i system.

GJENSIDIG ÅPENHET
-Vi trenger fellesskap og å lytte til hverandre, lære av hverandre, bli klokere sammen. Det er vår grunnleggende forretningsidé, sier hun.

- Sammen skal vi levere både personlig og faglig vekst som gir høy verdi til ledere som vil utvikles, men også selskapet de leder eller jobber for. EGN Norges garanti er å sørge for at medlemmene våre møter solide nettverk med stor faglig tyngde og likesinnede, i tillegg til landets beste nettverksledere som legger til rette for maksimalt utbytte av de faglige samlingene, sier Gransæter.

- Det skjer noe unikt når ulike fagmiljøer møtes med gjensidig åpenhet og den magien skal vi dyrke videre. EGN Norge kan – og skal utgjøre en forskjell i lederes liv, og vi skal være av avgjørende betydning for ledere i utvikling, understreker EGN Norges nye CEO Ine Thereze Gransæter.

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer