26. mars 2020

Skandinavisk ledelse og Medarbeiderskap

Opptak fra webinar 24. mars 2020 - med Runar Heggen og Johan Velten

Skandinavisk ledelse og medarbeiderskap er veldig relevant i den situasjon vi nå befinner oss i. Norden står i særklasse når det gjelder tillit til det ukjente, og til samfunnets institusjoner. Skandinavisk ledelse og medarbeiderskap er også helt unikt.

Tema skulle egentlig blitt diskutert på et større seminar for våre medlemmer. Seminaret ble raskt omgjort til et webinaret  i tråd med de retningslinjer som er gitt fra  Helsemyndighetene knyttet til korona utbruddet.  

Runar Heggen og Johan Velten har formet begrepet Medarbeiderskap i Norden. De har gitt ut boken «Medarbeiderskap – Hva som får folk til å ta ansvar og vise initiativ» sammen professor Stefan Tengblad fra Gøteborgs universitet.

"Jeg som leder kjente veldig på at av og til må vi stoppe opp (gå tilbake til garasjen) stille oss grunnleggende spørsmål om hva det er som utvikler vår forretning og hvordan vi skal samhandle. Medarbeiderskap er en del av vår viktige historie, den forteller oss noe om hvorfor vi er der vi er idag. Vi er få mennesker og må faktisk få maks ut av av hver enkelt - her var det mange gode svar på nettopp dette"

- Haakon Gellein, Adm. dir. EGN Norge AS

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer