Slik spiller vi hverandre gode som ledere

Executives' Global Network - EGN Norge garanterer kontinuerlig personlig og faglig vekst for deg som er medlem i en eller flere av våre 50 nettverksgrupper.

Slik skaper vi også stor verdi for selskapet du leder eller jobber for.

Globale kriser, uforutsigbarhet og kontinuerlig endring gjør at ledere trenger kontinuerlig utvikling og faglig oppdatering mer enn noensinne. Kompetanse er tross alt ferskvare!

EGN gir deg som medlem tilgang til et skreddersydd nettverk, slik at du til enhver tid kan ligge et skritt foran - i et faglig og fortrolig felleskap med likesinnede.

Når viktige beslutninger skal tas og strategiske endringer skal gjennomføres, er det godt å ha et nettverk.

I EGNs profesjonelle nettverk får du tilgang til et fortrolig forum hvor medlemmene hjelper hverandre med å løse utfordringer og identifisere muligheter.

EGN Norge har over 50 ulike nettverksgrupper skreddersydd fagområder, temaer, rolle og ledernivå.

Her blir du en del av et profesjonelt nettverk, der verdien i høy grad skapes gjennom en unik delingskultur, tilrettelagt av nettverksledere med høy kompetanse både som ledere og fasilitatorer.

I EGN kaller vi det  "å gjøre hverandre bedre". Ledere som spiller hverandre gode - sammen.

Med støtte fra nettverket får du muligheten til å utveksle erfaringer på et høyt nivå og kan styrke og utvikle dine egne ferdigheter innen fag og ledelse.

 1. Personlig tilpasning: Våre nettverksgrupper er nøye skreddersydd din profil som leder og fagperson. Dette sikrer relevante innspill fra profesjonelle på samme nivå, samtidig som vi sørger for at konkurrenter ikke er i samme nettverksgruppe.
   
 2. Et fortrolig forum: Din personlige EGN-gruppe representerer et fortrolig forum hvor du kan sparre idéer og utfordringer med andre på ditt eget nivå. For å sikre fortrolighet, er ingen konkurrenter eller vesentlige kunder tillatt i samme gruppe.
   
 3. Faglig tilrettelegging: Alle nettverksgrupper ledes og fasiliteres av en profesjonell og erfaren nettverksleder. Nettverkslederen sikrer effektiv utveksling av erfaring og beste praksis både i og mellom samlingene, og legger til rette for din faglige og ledelsesmessige utvikling.
   
 4. Et globalt medlemsunivers: Som medlem i EGN får du direkte tilgang til toppledere, bedriftsledere og spesialister fra hele verden i Members Universe, vårt faglig-sosiale mediuem for medlemmer fra 15 land. I Members Universe kan du få svar på faglige spørsmål fra andre med spesialkompetanse, delta i debatter og bygge globale relasjoner sammen over 14.000 medlemmer. Det er også her du har tilgang på din gruppe, faktabank og alle arrangementer.
   
 5. Lokale og globale webinarer: Du får tilgang på lokale seminarer og globale events av høy kvalitet. EGN har et stort nettverk av samarbeidspartnere som gjør at vi kan tilby dagsaktuelle temaer og spennende og relevante foredragsholdere fra hele verden. Det er alltid fokus på interaktivitet og dialog, samt at verdiuttaket skal være konkret og tydelig. Vi prioriterer at våre medlemmer får plass - men gir også mulighet for at du kan ta med en kollega.

10 gode grunner til å bli medlem

EGN er et faglig nettverk av likemenn og –kvinner som gir en unik mulighet til å gå i dybden med utvikling av lederskapsferdigheter, å styrke den profesjonelle verktøykassen og få ny innsikt til fordel for deg og din virksomhet.

Som medlem i EGN får du tilgang til:

Et globalt nettverk av ledere og spesialister

Et globalt nettverk av ledere og spesialister

Vi tilbyr et internasjonalt og profesjonelt nettverk, hvor alle deler en felles ambisjon om å gjøre hverandre bedre - hver dag.

Skreddersydde nettverksgrupper

Skreddersydde nettverksgrupper

Nettverksgruppen er satt sammen av våre erfarne rådgivere, slik at den passer ditt ledernivå og din faglige disiplin.

Members Universe

Members Universe

Members Universe er digitalt verktøy for medlemmer av Executives' Global Network (EGN).  

Members Universe er både faglig og så sosialt som du selv vil gjøre det - sammen med 14.000 ledere og spesialister fra 15 land.

Vi er en lukket medlemstjeneste med en global spørrefunksjon for faglige spørsmål. Du kan kommunisere direkte både med de andre medlemmene i ditt kompetansenettverk, og med med likesinnede fra hele verden,inkludert tilgang til over 200 e-bøker og en omfattende faktabank for alle fagfelt innen ledelse.

Du må være medlem av  Executives' Global Network (EGN) for å få tilgang til Members Universe.

 

Medlemmer kan laste ned appen her

Ekspertledet møtekonsept

Ekspertledet møtekonsept

Alle våre nettverksgrupper er tilrettelagt av våre erfarne nettverksledere. 

Coaching

Coaching

Foruten løpende coaching fra nettverket, tilbyr vi én-til-én coaching av toppledere i noen av våre nettverk.

*Tilbys ikke i alle markeder

Between jobs

Between jobs

Er du ferdig i en rolle – og på vei mot nye utfordringer? Medlemmer som vi ønsker å beholde i våre nettverk, kan få mulighet til å fortsette i nettverket i en overgangsperiode. Du beholder ditt nettverk, holder deg oppdatert og din nye arbeidsgiver, får glede av ditt kompetansenettverk. 

Voks med nettverket

Voks med nettverket

Etterhvert som du utvikler deg faglig endres dine behov. Som medlem i EGN kan du når som helst gå over til en annen nettverksgruppe som bedre stemmer overens med din karriere og dine behov.  

Eksklusive events

Eksklusive events

Event med aktuelle tema avholdes jevnlig med formål om økt engasjement, inspirasjon og utvikling på tvers av nettverksgruppene.   

EGN Nyheter

EGN Nyheter

Som medlem i EGN får du tilgang til vårt Innsikt-univers med siste nytt innen lederutvikling og næringsliv.

Fordeler for din virksomhet

Fordeler for din virksomhet

EGN fungerer som et nettverk for hele virksomheten og er med på å heve ferdighetene til nøkkelansatte, gir innsikt i de seneste markedstrendene og tips til verktøy, samt tilgang til en fortrolig gruppe rådgivere og 14.000 ledere og spesialister globalt.

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer