Om Executives' Global Network (EGN) Norge

Bli medlem i et av EGNs 50 faglige nettverk for toppledere og spesialister. Vi garanterer personlig og profesjonell vekst - og økt verdi til selskapet ditt.

Siden 1992, har EGN (Executives’ Global Network) gitt bedriftsledere og spesialister skreddersydde nettverksgrupper med likemenn og –kvinner.

Gjennom erfaringsdeling i fortrolige nettverksgrupper skaper vi personlig, profesjonell og forretningsmessig verdi for våre deltakere.

Det som startet som én manns visjon i 1992, er i dag et globalt nettverk med 14 000 medlemmer i 15 land som representerer mer enn 8000 virksomheter og 70 ulike roller. Et verdensomspennende nettverk av noder med én felles ambisjon; å gjøre hverandre bedre - hver dag.

 

Vår visjon, misjon, formål og kjerneverdier

Vår visjon, misjon og formål utgjør vår felles forpliktelse for hvem vi er og hvem vi ønsker å være.

Vi ønsker å være en verdifull del av det daglige virke for virksomheter over hele verden

Vi hjelper ledere, spesialister og deres virksomheter med utvikling gjennom et fortrolig nettverk

Vi gjør hverandre bedre

Våre verdier

Våre verdier styrer våre handlinger og adferd i alt vi gjør, måten vi samarbeider med våre forretningspartnere og med hverandre, og måten vi er tilstede i markedet.

  • Hjelpsom
  • Respektfull
  • Profesjonell

Følg selskapets historie her

En del av verdens største

EGN er stolte over at vi er blitt verdens største aktør innen kompetansenettverk for ledere og spesialister, i tillegg til coaching for toppledere. Sammen har EGN og Vistage 45 000 ledere som medlemmer i 35 land verden over, hvor medlemmene deltar i tillitsbaserte kompetansegrupper ledet av kloke nettverksledere med tung faglig erfaring.

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer