Personvern

Når du besøker nettstedet vårt, samler vi informasjon om din surfing og atferd på nettstedet. Nedenfor kan du lese om informasjonen som samles inn, inkludert hvordan informasjonen behandles, hva den brukes til, hvem som har tilgang til informasjonen, og hvem du skal kontakte hvis du har spørsmål eller innvendinger mot innsamlingen av data.

EGN inkluderer to typer opplysninger om deg:

-Informasjonskapsler samles (automatisk)
-Informasjon som du oppgir

Informasjonskapsler

Hva er informasjonskapsler?
Første gang du besøker EGN sine nettsider vil du automatisk motta én eller flere informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som er lagret i din nettleser (Firefox, Chrome, Safari, Edge, Internet Explorer, etc.) som registrerer deg som en unik bruker. Informasjonskapsler gjør det enklere å bruke Internett fordi nettstedet kan bruke en informasjonskapsel til å huske informasjon om dine preferanser, og betyr at du ikke må starte på nytt hver gang du besøker hjemmesiden.

Hva bruker vi informasjonskapsler til?
Informasjonskapsler hjelper oss til å forstå ditt besøk. For å avgjøre hvem som besøker EGN sine nettsider bruker vi informasjonskapsler til å gjøre demografisk brukerstatistikk. Vi samler informasjon om hvor mye tid du bruker på nettstedet, hvilke sider du leser, hvis du har besøkt oss før, hvilken nettleser og operativsystem du bruker, og så videre.

Hvor lenge er informasjonskapsler lagret?
Informasjonskapsler som sendes til deg lagres på utstyret for et varierende antall måneder og teller tiden fra forrige gang du besøkte en av de EGN sine nettsider. Hver gang du besøker området, blir perioden utvidet. Informasjonskapslene slettes automatisk når de utløper. Nedenfor kan du lese om hvordan du kan slette disse informasjonskapslene.

Hvordan unngår du informasjonskapslene?
Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, kan du blokkere alle informasjonskapsler, slette eksisterende informasjonskapsler fra harddisken eller motta en advarsel før en informasjonskapsel lagres. Her er en guide på hvordan informasjonskapsler: http://www.wikihow.com/Disable-Cookies

Personoplysninger

Hva er personlige opplysninger?
EGN ber om personlig og brukerrelatert informasjon når du

1. registrer deg for nyhetsbrev eller arrangementer, eller fylle ut kontaktskjemaer på våre nettsider. Denne informasjonen inkluderer navn, rolle, adresse, postnummer, e-post, telefonnummer mm.

2. oppretter en profil på vårt nettstedet for medlemmene. Denne informasjonen omfatter et profilbilde, personlig kompetanse, interesser, yrkeserfaring mm.

Hva bruker vi dine personopplysningene til?
Informasjonen brukes til å få større kunnskap om våre potensielle kunder og medlemmer. Dette kan omfatte studier og analyser sikte på å forbedre våre tjenester og teknologier. Informasjonen som samles inn vil ikke bli videreformidlet til en tredjepart.

Hvis du har samtykket i å motta direkte markedsføring, nyheter og tilbud, etc., kan vi også bruke informasjonen som samles inn for å målrette markedsføringen du mottar via telefon, brev eller elektroniske medier.

Beskyttelse av personlig data

I henhold til personvernloven må personopplysningene behandles sikkert.

Endringer i behandlingen av personopplysninger Den raske utviklingen av Internett betyr at endringer i vår behandling av personopplysninger kan være nødvendig. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere og endre retningslinjene for håndtering av personlige opplysninger. Hvis vi gjør det, endrer vi "Sist oppdatert"-datoen nederst. Ved vesentlige endringer, vil vi varsle deg i form av et synlig varsel på våre nettsider.

Kontakt oss

Hvis du vil ha tilgang til informasjon som er registrert hos oss, vennligst kontakt oss (se kontaktinformasjon nedenfor). Hvis vi har registrert uriktige data, eller du har andre innvendinger, kan du bruke samme kontaktskjemaet. Du har muligheten til å få full innsikt i informasjonen registrert om deg og kan nekte registrering under bestemmelsene i Persondataloven.

EGN Norge AS
Sandakerveien 114B
0484 Oslo

Telefon: +47 22004480
E-mail: info@egn.no

Sist oppdatert den 26. juni 2017

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer