Samtykkeerklæring - Arrangementer

Ved uteblivelse av avmeldelse innen 48 timer før seminarstart er vi nødt til å belaste alle påmeldte full pris hvis man ikke møter eller gir beskjed 48 timer før seminaret. Dette gjelder også EGN-medlemmer og deres gjester.

Ved å melde deg på arrangementet gir du EGN Group A/S samtykke til å kontakte deg med ytterligere informasjon om arrangementet på e-post og på telefon. EGN Group A/S forbeholder seg retten til å fjerne påmeldinger til arrangemenger, og den påmeldte vi i slike tilfeller bli orientert om årsaken enten på e-post eller telefon.

Når du melder deg på arrangementet gir du også samtykke til at EGN Group A/S kan kontakte deg med invitasjoner, nyheter og markedsføring via e-post, brev og telefon, også via apper, sosiale medier, internet og andre digitale kanaler.

Du gir samtidig samtykke til at:

  • EGN Group A/S kan samle inn og bruke data om deg og samkjøre disse data med andre opplysninger innhentet fra f.eks pixels og datakapsler til analyser med formål om å forbedre våre tjenester og teknologier, samt visning av innhold som er tilpasset dine interesser.
     
  • EGN Group A/S kan dele data om deg og dine aktiviteter internt i konsernet og med konsernets samarbeidspartnere* og benytte denne informasjon til å sende deg e-post som er tilpasset din profil.
     
  • Dine data vil bli oppbevart av EGN Group A/S som du alltid kan kontakte hvis du har spørsmål eller ønsker vedrørende data om deg og dine aktiviteter.
     
  • Kommer det i fremtiden andre relevante produkter, samarbeidspartnere eller måter å kommunisere på, kan EGN Group A/S benytte dette samtykke til å orientere deg og spørre om du ønsker å oppdatere ditt samtykke eller data om deg.

Du kan til en hver tid trekke tilbake ditt samtykke overfor de samarbeidsparnere EGN Group har delt dine data med ved å kontakte oss på:

EGN Norge
Sandakerveien 114B
0484 Oslo

Telefon: +47 2244 0080
E-post: info@egn.no      

Klikk her for at få opplysninger om EGN Group A/S’ retningslinjer for personvern.


*Samarbeidspartnere

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer