Spørsmål og svar

Finn svar på ofte stilte spørsmål om EGN. Du søker ved å skrive i søkeboksen til venstre.

Om EGN Norge

 • Hva er EGN Norge?

  EGN, Executives’ Global Network, er en privateid og uavhengig leverandør av profesjonelle nettverksgrupper med hovedkontor i Danmark og nettverksgrupper i 15 land verden over.

  Siden 2008 har EGN Norge tilbudt skreddersydde nettverk for ledere og spesialister.

  Basert på profesjonelle relasjoner og erfaringsdeling i et fortrolig forum strever vi etter å skape personlig, faglig og forretningsmessig verdi for våre deltakere.

  Det som startet som én manns visjon i 1992 er i dag et globalt nettverk med 14.000 deltakere i 15 land som tilsammen representerer mer enn 8.000 virksomheter og 70 faggrupper. Et profesjonelt nettverk hvor alle deler en felles ambisjon om å gjøre hverandre bedre – hver dag.

 • Hvem står bak EGN?

  Executives’ Global Network (EGN) ble etablert i 1992 i Svendborg (DK) av Jeanette og Jørgen Galsgaard. Nettverkstanken oppsto da Jørgen Galsgaard som økonomisjef ved Fyens Andels Foderstofforetning (FAF) sto i en situasjon hvor han manglet fagfeller han kunne spørre om råd i egen organisasjon. Det ledet til at han startet en faggruppe for økonomi-, finans- og regnskapsansvarlige i dansk næringsliv: ØKO2002.

  I 1996 ble den første nettverksgruppen for IT-ledere etablert og i de påfølgende årene vokset nettverket til å inkludere nettverksgrupper for ledere og spesialister innen logistikk, innkjøp, salg & markedsføring og daglig ledelse. Samtidig endret virksomheten navn til Nettverk Danmark.

  I 2004 kom den erfarne forretningsmannen Jens Erik Karlskov Jensen ombord som medeier og formann for virksomhetens styrelse.

  I 2008 ble det første nettverksgruppen lansert i Sverige – og dermed det første steget til det globale nettverket, EGN. Senere samme år ble EGN Norge og Singapore føyet til porteføljen og i de påfølgende år utvidet EGN Group seg betydelig, spesielt i Europa og Asia; En utvikling som har fortsatt frem til i dag.

  Fra begynnelsen har målet vært å hjelpe til å skape personlige og forretningsmessig utvikling gjennom felles og fortrolige nettverksgrupper hvor profesjonelle relasjoner og erfaringsutveksling skapes.

  I 2014 trakk Jørgen Galsgaard og Jens Erik Karlskov Jensen seg tilbake fra den daglige ledelsen, men begge spiller stadig en aktiv rolle i styret hvor Jens Erik Karlskov Jensen er formann.

 • Hvilke produkter og serviceytelser tilbyr EGN?

  Siden 2008 har EGN Norge tilbydt skreddersydde nettverk for ledere og spesialister.

  Basert på profesjonelle relasjoner og erfaringsdeling på fortrolige arenaer strever vi etter å skape personlig, faglig og forretningsmessig verdi for våre nettverksdeltakere.

  Det som startet som én manns visjon i 1992 er i dag et globalt nettverk med over 14.000 deltakere i 15 land som tilsammen representerer mer enn 8.000 virksomheter og 70 fagområder. Et profesjonelt nettverk hvor alle deler en felles ambisjon om å gjøre hverandre bedre – hver dag.

Om nettverket

 • Hvordan fungerer nettverket?

  Med et profesjonelt nettverk i ryggen får du mulighet til å vurdere egne erfaringer opp mot andres samt styrke og utvikle din egen ledelsesmessige og faglige kompetanse.

  Som medlem i EGN får du direkte adgang til bedriftsledere og spesialister over hele verden – blant annet via vårt online medlemsunivers hvor du kan stille spørsmål, debattere og nettverke med over 14.000 andre medlemmer.

  Din nettverksgruppe gir deg adgang til en fortrolig arena hvor alle ideer og utfordringer kan diskuteres med fagfeller på ditt eget nivå. For å sikre fortroligheten er det ingen konkurrenter eller vesentlige kunderelasjoner i samme gruppe.

  Alle EGNs netteverksgrupper ledes av en profesjonell og erfaren nettverksleder som fasiliterer samlingene, sikrer konkret utbytte både i og mellom samlingene samt holder fokus på din faglige og ledelsesmessige utvikling.

  Vil tilbyr også arrangementer, nettverksseminarer, Between Jobs-programmer, coaching, e-bøker m.m.

  Kontakt oss for mer informasjon

 • Hvor kan jeg finne ut mer om de enkelte nettverksgruppene og medlemmene?

  For medlemmenes skyld deler vi ikke opplysninger om de enkelte nettverksgruppene eller deres medlemmer på vår hjemmeside.

  Du er derimot velkommen til å kontakte oss for mer informasjon om våre nettverk. Med 14.000 medlemmer som representerer mer enn 70 fagområder har vi sannsynligvis også et nettverk som passer for deg.

 • Hvor mye tid krever et medlemskap?

  Et medlemskap i EGN Norge skal ikke betraktes som en pause fra den profesjonelle hverdagen. Tvert imot har våre deltakere i vårt globale nettverk en felles ambisjon om å gjøre hverandre bedre hver dag.

  Derfor har vi konstant fokus på forretningsmessige utfordringer og deltakernes personlige og faglige utvikling. Derfor har vi 14.000 deltakere over hele verden som investerer tid til å delta på samlingene og arrangementer i løpet av året, samt å støtte hverandre daglig via vårt online deltakerunivers.

  Mange av våre deltakere finner ut at tiden de investerer i nettverket blir rikelig belønnet - som mer effektive ledere.

 • Kan vi dele et medlemskap?

  Siden våre nettverksgrupper bygger på personlige relasjoner og erfaringsdeling i et fortrolig forum er medlemskapet personlig og kan ikke deles.

 • Kan jeg ta med en kollega til samlingene?

  Våre samlinger er kun tilgjengelig for medlemmer grunnet fortrolighet, men kolleger og andre nøkkelmedarbeidere fra din virksomhet er velkommen til å delta på noen av våre seminarer og øvrige arrangementer. 

 • Kan jeg teste en nettverksgruppe?

  Alle kandidater skal godkjennes av både nettverkslederen og nettverksgruppen før hun eller han kan tas opp. Dette håndheves tildels for å matche relevante profiler og dels for å unngå at private venner, kunder eller konkurrenter plasseres i samme nettverksgruppe og sikrer dermed en åpen og ærlig dialog.

  Av samme årsak er det ikke mulig å teste ut en gruppe.

   

 • Hvorfor tillater dere ikke konsulenter som medlemmer?

  EGN er en uavhengig leverandør av profesjonelle nettverksgrupper med fokus på å skape personlig, profesjonell og forretningsmessig verdi for våre medlemmer basert på profesjonelle relasjoner og erfaringsdeling i et fortrolig forum.

  Vi setter vår uavhengighet høyt og derfor er salg ikke tillatt i nettverket. På samme måte tar vi i utgangspunktet ikke inn rådgivere som medlemmer.

Om EGN-grupperne

 • Hvordan matcher dere medlemmene i gruppen?

  Nettverksgruppene består av 20-25 ledere eller spesialister på samme faglige nivå. Våre erfarne nettverksrådgivere arbeider målrettet for å sikre en god match for nettverksgruppens medlemmer.

  Våre nettverksgrupper er nøye sammensatt etter medlemmenes profiler som både sikrer deg relevante innspill fra personer som matcher ditt ledelsesnivå og fagområde, og at du ikke plasseres i nettverksgrupper med konkurrenter eller viktige kunderelasjoner. 

  Alle kandidater skal godkjennes av både nettverkslederen og nettverksgruppen før hun eller han kan tas opp. Dette håndheves tildels for å matche relevante profiler og dels for å unngå at private venner, kunder eller konkurrenter plasseres i samme nettverksgruppe og sikrer dermed en åpen og ærlig dialog.

 • Hvordan blir jeg medlem?

  Du kan søke om medlemskap ved å fylle ut dette skjemaet.

  Når vi har mottatt din søknad vil du bli kontaktet av en av våre nettverksrådgivere for en samtale om å finne den rette nettverksgruppen for ditt ledelsesnivå og/eller faglige behov.

  Alle kandidater skal godkjennes av både nettverkslederen og nettverksgruppen før hun eller han kan tas opp. Dette håndheves tildels for å matche relevante profiler og dels for å unngå at private venner, kunder eller konkurrenter plasseres i samme nettverksgruppe og sikrer dermed en åpen og ærlig dialog.

 • Hvem leder nettverksgruppene?

  EGNs nettverksgrupper ledes av profesjonelle og erfarne nettverksledere som fasiliterer samlingene, sikrer konkret utbytte både på og mellom samlingene samt holder fokus på din faglige og ledelsedmessige utvikling.

  Mange av våre nettverksledere kommer fra ledende stillinger som samsvarer med fagområdene i nettverksgruppene.

  Våre mest erfarne nettverksledere er sertifisert med EGN Chair Certificate.

   

 • Hvordan fungerer samlingene og hvilke temaer blir diskutert?

  EGN-gruppens medlemmer bestemmer den strategiske ambisjonen og relevante temaer for gruppen basert på aktuelle problemstillinger eller temaer som berører medlemmene i deres profesjonelle hverdag.

  Rundt bordet-sesjoner gir alle deltakerne mulighet til å legge frem konkrete utfordringer de har for tiden, mens tyngre problemstillinger blir tildelt mer tid til diskusjon i nettverksgruppen. 

  Eksterne innleggsholdere inviteres fra tid til annen når nettverksgruppen ønsker inspirasjon innenfor et visst tema. Nettverksgrupper innenfor samme fagområder kan også i noen tilfeller ha felles samlinger.  

 • Hvor holdes samlingene?

  Deltakerne selv holder fortrinnsvis samlingene på egen arbeidsplass, dersom det lar seg gjøre. Alternativet er innleide lokaler eller i EGN Norges egne møtelokaler.

 • Hvor mange ganger i året møtes nettverksgruppen?

  Antall samlinger varierer fra nettverksgruppe til nettverksgruppe. De fleste EGN-gruppene møtes fem til seks ganger i året (4 timer hver gang).

  Utover samlingene har våre deltakere muligheten til å møtes på seminarer i løpet av året, de arrangeres med jevne mellomrom med aktuell tematikk.

  Mellom samlinger og seminarer deler våre 14.000 deltakere inspirasjon og erfaring via vårt globale online deltakerunivers.

 • Hva er EGNs medlemsunivers?

  Medlemsuniverset er vårt online community som består av 14.000 eksperter og som inneholder et globalt forespørselsystem og et stor bibliotek med over 200 e-bøker og mye mer.

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer