Spørsmål og svar

Finn svar på ofte stilte spørsmål om EGN. Du søker ved å skrive i søkeboksen til venstre.

Om EGN Norge

 • Hva er EGN Norge?

  EGN, Executives’ Global Network, er en privateid og uavhengig leverandør av profesjonelle nettverksgrupper med hovedkontor i Danmark og nettverksgrupper i 15 land verden over.

  Siden 2008 har EGN Norge tilbudt skreddersydde nettverk for ledere og spesialister.

  Basert på profesjonelle relasjoner og erfaringsdeling i et fortrolig forum strever vi etter å skape personlig, faglig og forretningsmessig verdi for våre deltakere.

  Det som startet som én manns visjon i 1992 er i dag et globalt nettverk med 14.000 deltakere i 15 land som tilsammen representerer mer enn 8.000 virksomheter og 70 faggrupper. Et profesjonelt nettverk hvor alle deler en felles ambisjon om å gjøre hverandre bedre – hver dag.

 • Hvem står bak EGN?

  Executives’ Global Network (EGN) ble etablert i 1992 i Svendborg (DK) av Jeanette og Jørgen Galsgaard. Nettverkstanken oppsto da Jørgen Galsgaard som økonomisjef ved Fyens Andels Foderstofforetning (FAF) sto i en situasjon hvor han manglet fagfeller han kunne spørre om råd i egen organisasjon. Det ledet til at han startet en faggruppe for økonomi-, finans- og regnskapsansvarlige i dansk næringsliv: ØKO2002.

  I 1996 ble den første nettverksgruppen for IT-ledere etablert og i de påfølgende årene vokset nettverket til å inkludere nettverksgrupper for ledere og spesialister innen logistikk, innkjøp, salg & markedsføring og daglig ledelse. Samtidig endret virksomheten navn til Nettverk Danmark.

  I 2004 kom den erfarne forretningsmannen Jens Erik Karlskov Jensen ombord som medeier og formann for virksomhetens styrelse.

  I 2008 ble det første nettverksgruppen lansert i Sverige – og dermed det første steget til det globale nettverket, EGN. Senere samme år ble EGN Norge og Singapore føyet til porteføljen og i de påfølgende år utvidet EGN Group seg betydelig, spesielt i Europa og Asia; En utvikling som har fortsatt frem til i dag.

  Fra begynnelsen har målet vært å hjelpe til å skape personlige og forretningsmessig utvikling gjennom felles og fortrolige nettverksgrupper hvor profesjonelle relasjoner og erfaringsutveksling skapes.

  I 2014 trakk Jørgen Galsgaard og Jens Erik Karlskov Jensen seg tilbake fra den daglige ledelsen, men begge spiller stadig en aktiv rolle i styret hvor Jens Erik Karlskov Jensen er formann.

 • Hvilke produkter og serviceytelser tilbyr EGN?

  Siden 2008 har EGN Norge tilbydt skreddersydde nettverk for ledere og spesialister.

  Basert på profesjonelle relasjoner og erfaringsdeling på fortrolige arenaer strever vi etter å skape personlig, faglig og forretningsmessig verdi for våre nettverksdeltakere.

  Det som startet som én manns visjon i 1992 er i dag et globalt nettverk med over 14.000 deltakere i 15 land som tilsammen representerer mer enn 8.000 virksomheter og 70 fagområder. Et profesjonelt nettverk hvor alle deler en felles ambisjon om å gjøre hverandre bedre – hver dag.

Om nettverket

 • Hvordan fungerer nettverket?

  Med et profesjonelt nettverk i ryggen får du mulighet til å vurdere egne erfaringer opp mot andres samt styrke og utvikle din egen ledelsesmessige og faglige kompetanse.

  Som medlem i EGN får du direkte adgang til bedriftsledere og spesialister over hele verden – blant annet via vårt online medlemsunivers hvor du kan stille spørsmål, debattere og nettverke med over 14.000 andre medlemmer.

  Din nettverksgruppe gir deg adgang til en fortrolig arena hvor alle ideer og utfordringer kan diskuteres med fagfeller på ditt eget nivå. For å sikre fortroligheten er det ingen konkurrenter eller vesentlige kunderelasjoner i samme gruppe.

  Alle EGNs netteverksgrupper ledes av en profesjonell og erfaren nettverksleder som fasiliterer samlingene, sikrer konkret utbytte både i og mellom samlingene samt holder fokus på din faglige og ledelsesmessige utvikling.

  Vil tilbyr også arrangementer, nettverksseminarer, Between Jobs-programmer, coaching, e-bøker m.m.

  Kontakt oss for mer informasjon

 • Hvor kan jeg finne ut mer om de enkelte nettverksgruppene og medlemmene?

  For medlemmenes skyld deler vi ikke opplysninger om de enkelte nettverksgruppene eller deres medlemmer på vår hjemmeside.

  Du er derimot velkommen til å kontakte oss for mer informasjon om våre nettverk. Med 14.000 medlemmer som representerer mer enn 70 fagområder har vi sannsynligvis også et nettverk som passer for deg.

 • Hvor mye tid krever et medlemskap?

  Et medlemskap i EGN Norge skal ikke betraktes som en pause fra den profesjonelle hverdagen. Tvert imot har våre deltakere i vårt globale nettverk en felles ambisjon om å gjøre hverandre bedre hver dag.

  Derfor har vi konstant fokus på forretningsmessige utfordringer og deltakernes personlige og faglige utvikling. Derfor har vi 14.000 deltakere over hele verden som investerer tid til å delta på samlingene og arrangementer i løpet av året, samt å støtte hverandre daglig via vårt online deltakerunivers.

  Mange av våre deltakere finner ut at tiden de investerer i nettverket blir rikelig belønnet - som mer effektive ledere.

 • Kan vi dele et medlemskap?

  Siden våre nettverksgrupper bygger på personlige relasjoner og erfaringsdeling i et fortrolig forum er medlemskapet personlig og kan ikke deles.

 • Kan jeg ta med en kollega til samlingene?

  Våre samlinger er kun tilgjengelig for medlemmer grunnet fortrolighet, men kolleger og andre nøkkelmedarbeidere fra din virksomhet er velkommen til å delta på noen av våre seminarer og øvrige arrangementer. 

 • Kan jeg teste en nettverksgruppe?

  Alle kandidater skal godkjennes av både nettverkslederen og nettverksgruppen før hun eller han kan tas opp. Dette håndheves tildels for å matche relevante profiler og dels for å unngå at private venner, kunder eller konkurrenter plasseres i samme nettverksgruppe og sikrer dermed en åpen og ærlig dialog.

  Av samme årsak er det ikke mulig å teste ut en gruppe.

   

 • Hvorfor tillater dere ikke konsulenter som medlemmer?

  EGN er en uavhengig leverandør av profesjonelle nettverksgrupper med fokus på å skape personlig, profesjonell og forretningsmessig verdi for våre medlemmer basert på profesjonelle relasjoner og erfaringsdeling i et fortrolig forum.

  Vi setter vår uavhengighet høyt og derfor er salg ikke tillatt i nettverket. På samme måte tar vi i utgangspunktet ikke inn rådgivere som medlemmer.

Om EGN-gruppene

 • Hvordan matcher dere medlemmene i gruppen?

  Nettverksgruppene består av 20-25 ledere eller spesialister på samme faglige nivå. Våre erfarne nettverksrådgivere arbeider målrettet for å sikre en god match for nettverksgruppens medlemmer.

  Våre nettverksgrupper er nøye sammensatt etter medlemmenes profiler som både sikrer deg relevante innspill fra personer som matcher ditt ledelsesnivå og fagområde, og at du ikke plasseres i nettverksgrupper med konkurrenter eller viktige kunderelasjoner. 

  Alle kandidater skal godkjennes av både nettverkslederen og nettverksgruppen før hun eller han kan tas opp. Dette håndheves tildels for å matche relevante profiler og dels for å unngå at private venner, kunder eller konkurrenter plasseres i samme nettverksgruppe og sikrer dermed en åpen og ærlig dialog.

 • Hvordan blir jeg medlem?

  Du kan søke om medlemskap ved å fylle ut dette skjemaet.

  Når vi har mottatt din søknad vil du bli kontaktet av en av våre nettverksrådgivere for en samtale om å finne den rette nettverksgruppen for ditt ledelsesnivå og/eller faglige behov.

  Alle kandidater skal godkjennes av både nettverkslederen og nettverksgruppen før hun eller han kan tas opp. Dette håndheves tildels for å matche relevante profiler og dels for å unngå at private venner, kunder eller konkurrenter plasseres i samme nettverksgruppe og sikrer dermed en åpen og ærlig dialog.

 • Hvem leder nettverksgruppene?

  EGNs nettverksgrupper ledes av profesjonelle og erfarne nettverksledere som fasiliterer samlingene, sikrer konkret utbytte både på og mellom samlingene samt holder fokus på din faglige og ledelsedmessige utvikling.

  Mange av våre nettverksledere kommer fra ledende stillinger som samsvarer med fagområdene i nettverksgruppene.

  Våre mest erfarne nettverksledere er sertifisert med EGN Chair Certificate.

   

 • Hvordan fungerer samlingene og hvilke temaer blir diskutert?

  EGN-gruppens medlemmer bestemmer den strategiske ambisjonen og relevante temaer for gruppen basert på aktuelle problemstillinger eller temaer som berører medlemmene i deres profesjonelle hverdag.

  Rundt bordet-sesjoner gir alle deltakerne mulighet til å legge frem konkrete utfordringer de har for tiden, mens tyngre problemstillinger blir tildelt mer tid til diskusjon i nettverksgruppen. 

  Eksterne innleggsholdere inviteres fra tid til annen når nettverksgruppen ønsker inspirasjon innenfor et visst tema. Nettverksgrupper innenfor samme fagområder kan også i noen tilfeller ha felles samlinger.  

 • Hvor holdes samlingene?

  Deltakerne selv holder fortrinnsvis samlingene på egen arbeidsplass, dersom det lar seg gjøre. Alternativet er innleide lokaler eller i EGN Norges egne møtelokaler.

 • Hvor mange ganger i året møtes nettverksgruppen?

  Antall samlinger varierer fra nettverksgruppe til nettverksgruppe. De fleste EGN-gruppene møtes fem til seks ganger i året (4 timer hver gang).

  Utover samlingene har våre deltakere muligheten til å møtes på seminarer i løpet av året, de arrangeres med jevne mellomrom med aktuell tematikk.

  Mellom samlinger og seminarer deler våre 14.000 deltakere inspirasjon og erfaring via vårt globale online deltakerunivers.

Tilgang til medlemsuniverset

 • Hva er EGNs Members Universe?

  Medlemsuniverset Members Universe er et ikke-kommersielt fellesskap for medlemmer av Executives' Global Network (RGN). Du blir automatisk koblet digitalt med medlemmene i din fortrolige kompetansegruppe.

  Members Universe er et digitalt faglig-sosialt verktøy som kan lastes ned som mobil-app, eller du kan logge inn direkte på EGNs nettside.

  Members Universe har over 14.000 ledere og eksperter som medlemmer. Her finner du blant annet en unik global spørrefunksjon, debatt- og nettverksforum for medlemmer på nasjonale, internasjonale og profesjonelle nivåer.

  Dette er et sikret og fortrolig digitalt verktøy for alle medlemmer i 15 land. Members Universe har egen meldingsfunksjon, et e-bibliotek med over 200 bøker om ledelse og aktivitetskalender så du holder deg oppdatert.

  I tillegg kan du oppsøke og kontakte andre medlemmer på tvers av bransjer og land.

 • Hvordan får jeg tilgang til Members Universe?

  Du kan få tilgang til det digitale medlemsverktøyet Members Universe til Executives' Global Network (EGN) både gjennom nettstedet og ved å laste ned EGNs egen medlems-app for iOS eller Android.

  Gå til member.egn.com eller last ned App via iTunes (iOS) eller Google Play (Android) -  Søk etter EGN (Executives’ Global Network).

  For å få tilgang til nettverket kan du bruke påloggingsinformasjonen til ditt medlemskap. Dette er e-postadressen du oppga da du registrerte deg, samt passordet.

  Har du glemt passordet kan du be om et nytt. Husk å endre passordet når du logger på, dersom du har bedt om et nytt.

Konfigurering av medlemsprofilen din

 • Hvordan opprette en profil i Members Universe?

  Som medlem i Executives' Global Network (EGN) vil du automatisk få en brukerprofil i medlemsuniverset Members Universe. Du blir også automatisk lagt til i nettverkene som er koblet til ditt medlemskap (se nettverkstilgang).

  På ”Profil”-menyen kan du endre innstillinger for passordet, kontaktopplysninger og varslinger (bare på nettversjonen - member.egn.com)

  Hvis du bytter jobb og må endre arbeidsgiver på profilen din i Members Universe, kontakt vår medlemsservice på member@egn.com.

  Vi anbefaler å holde profilen din oppdatert for å få den beste opplevelsen av nettverket og gjøre det enkelt for andre å finne deg.

  Husk å legge til et bilde på din profil, så du lett kan gjenkjennes i nettverket.

Nettverkstilgang

 • Hvilke nettverk har du tilgang til?

  EGNs medlemsunivers gir deg tilgang til 14.000 ledere og spesialister via:

  • Din personlige, fortrolige nettverksgruppe

  • Ditt profesjonelle nettverk

  • Ditt nasjonale nettverk

  Videre har du tilgang til det globale nettverket via vår unike forespørselfunksjon samt direkte tekstmeldinger.

 • Hvordan kan jeg få kontakt med andre medlemmer?

  Du kan kontakte andre direkte på ditt personlige nettverk ved å gå til ’My EGN’.

  Her har du tilgang til din personlige nettverksgruppe, et yrke-spesifikt nettverk, samt et landsomfattende nettverk av ledere og spesialister.

  I tillegg har du muligheten til å søke opp og kontakte medlemmer direkte ved hjelp av søkefunksjonen, samt muligheten til å bruke privat meldingsfunksjon.

  Du kan også bruke EGNs globale sparrings system, der medlemsservice setter seg i kontakt med nettverket av likemenn, som kan tilby løsninger basert på sin kompetanse og erfaring.

 • Hvordan kan jeg teste Members Universe?

  Executives' Global Network (EGN) sitt digitale medlemsverktøy Members Universe er fortrolig. Du må derfor være medlem i et av kompetansenettverkene til EGN - enten i Norge eller globalt for å få tilgang til innholdet.

   

Om EGNs partnerskap med Harvard Business Publishing Corporate Learning

 • Hvorfor samarbeider EGN med Harvard Business Publishing?

  EGN og Harvard Business Publishing Corporate Learning deler en tro på at de dyktigste lederne lær og utvikler seg hver dag, hele livet. De utvikler seg og sitt lederskap fortløpende.

  Harvard Business Publishing leverer lederutvikling og læringsplattformer med kunnskap, verktøy og innhold drevet frem av den seneste fra Harvard Business School, Harvard Business Review andre anerkjente eksperter fra hele verden.

  EGN skreddersyr nettverk der mellomledere, toppledere og spesialiser kan omsette kunnskap til handling gjennom erfaringsdeling og bearbeiding i profesjonelle nettverksgrupper. Dette skaper og personlig, faglig og forretningsmessig verdi for våre medlemmer.

  Sammen har vi utviklet to lederskapsutviklingsprogram: EGN Executive Program og EGN Leadership Program, der ledere gjør hverandre enda bedre.

 • Hvem er Harvard Business Publishing Corporate Learning?

  Harvard Business Publishing Corporate Learning ble etablert i 1994, som en non-profit organisasjon. heleiet av Harvard University i Boston. Selskapets misjon er å skape bedre ledelse med større effekt – i en verden i forandring.

  Harvard Business Publishing Corporate Learning utvikler lederskapsutviklingsprogrammer sammen med utvalgte organisasjoner for ledere på alle nivåer. På denne måten får de utnyttet innsikten og erfaringene til professorer og undervisere på Harvard Business School og forskere og forfattere tilknyttet Harvard Business Review.

  Alt for å bidra til løsninger som er relevante for dagens mest presserende forretningsutfordringer.

 • Hva får jeg ut av et EGN Executive Program medlemskap?

  EGN Executive Program tilbyr et skreddersydd lederskapsutviklingsprogram der Harvard Business Publishing Corporate Learning bidrar med tilgang til webinarer med professorer og undervisere, samt caser, simuleringer, verktøy og den seneste viten innen ledelse og strategi.

  Du får en skreddersydd EGN nettverksgruppe med ledere på ditt ledelses- og fagnivå, fra ulike bransjer. Her vil deltakerne bearbeide ny kunnskap og innsikt, deler erfaringer og kunnskap, samt hjelper hverandre med å møte utfordringer, løse problemer og se nye muligheter.

  I tillegg får du alle EGNs medlemsfordeler som EGNs Medlemsunivers, der du kan møte 14000 ledere og spesialister på tvers av fag, bransje, nasjonalitet. Du kan også delta på seminarer til fordelaktig pris samt gratis webinarer med våre fremste eksperter innenfor aktuelle temaer.

  Klikk her for å få vite mer.

 • Hva får jeg ut av et EGN Leadership Program medlemskap?

  EGN Leadership Program gir tilgang til Harvard ManageMentor: Et digitalt lederskapsunivers og en læringsplattform fra Harvard Business Publishing, der mer enn 40 moduler løpende blir oppdatert med innhold som styrker din evne at lede deg selv, lede andre og lede din virksomhet.

  Du får din egen profesjonelle nettverksgruppe der ledere på alle nivåer hjelper hverandre at møte utfordringer, løse problemer og se nye muligheter i forretningslivet - imens de arbeider med utvalgte moduler og temaer fra Harvard ManageMentor.

  I tillegg får du alle EGNs medlemsfordeler som EGNs Medlemsunivers, der du kan møte 14000 ledere og spesialister på tvers av fag, bransje, nasjonalitet. Du kan også delta på seminarer til fordelaktig pris samt gratis webinarer med våre fremste eksperter innenfor aktuelle temaer.

  Les mer her.

 • Hvordan kan jeg bli medlem?

  Hvis du ikke er medlem av EGN, men gjerne vil høre mer om dine muligheter, så klikk her og les om EGN Executive Program og EGN Leadership Program.

  Hvis du allerede er medlem og vil høre mer om samarbeidet med Harvard Business Publishing Corporate Learning, så kontakt EGN på hbr.no@egn.no - eller ta en prat med din nettverksleder.

Følg oss på sosiale medier for aller siste nytt og informasjon om kommende arrangementer